De bedste og mest luksuriøse senge i 2021

Kat på seng

Er du i tvivl om hvilken seng, som du skal købe? Det er vi mange, der er! Der findes efterhånden mange forskellige senge. Samtidig er vi alle blevet mere og mere opmærksomme på hvor vigtig søvn er for vores helbred og derfor hvor vigtigt det er at vælge en seng, der giver den bedste søvn. Den gode nyhed er, at sengens komfort ofte afhænger af madrassen, der kan skiftes ud, fordi denne vil være forskellige fra person til person. Hos norliving.dk får du f.eks. 150 dages returret for madrassen ved køb af en seng. De tilbyder desuden også rådgivning om valg af madrasser. Derfor skal du egentlig bare undersøge hvilken type seng, som du vil vælge. Her er nogle gode bud på de bedste og mest luksuriøse senge i 2021!

Fløjl og velour senge

En af de senge designs, der emmer af drømmeseng, luksus og komfort er de flotte fløjl og velour senge. Både fløjl og velour er materialer, som ofte associeres med noget royalt og dermed luksuriøst. Disse senge er perfekte, hvis du gerne vil have en seng, der ser lige så flot ud, som den er at sove i. Med en velour seng går man ikke på kompromis med noget, hverken udseendet, kvaliteten eller komforten. Derudover fås fløjl og velour senge i mange flotte farver. 

Elevationssenge

En anden type seng, der bliver mere og mere populær, er elevationssengen. En elevationsseng er bygget, så både for- og bagenden af sengen kan løftes for at gøre sengen mere multifunktionel og komfortabel. Hvis du eksempelvis skal læse en bog eller se Netlfix, så er det nemt at løfte hoveddelen af sengen, så du kan ligge behageligt mens du læser eller ser film. Derudover, så kan du også løfte fodenden eller hoveddelen for at opnå en bedre nattesøvn. Dette kan især være en fordel, hvis du har smerter, der gør det svært at finde en behagelig liggeposition. 

King size senge

Som navnet antyder, så er en king size seng den største seng, som du kan vælge. Denne seng er faktisk kvadratisk, så man virkelig kan strække sig ud over lagnerne. Med en king size seng vil hverken dig eller din partner mangle plads. Her er der plads til hele familien! Dette er derfor også en seng, der giver dig de bedste muligheder for at få en god søvn.