Derfor bør du lære at spille på trommer

Mange af os forbinder måske trommer med meget larm, men det er faktisk et instrument, der indgår i de fleste sange, uanset genren. Derfor er der god grund til at lære at spille på trommer. Kom godt i gang ved at købe dit første trommesæt, f.eks. Hos Drum Limousine, og læs med her for at finde ud af hvorfor du bør begynde at lære at spille på trommer.

Musik er ofte en social aktivitet

Når du lærer at spille et musikinstrument, så vil du åbne døre til et helt nyt netværk af musikere, der synger eller spiller instrumenter. Til musikundervisning vil du have rig mulighed for at møde andre, der spiller trommer eller andre musikinstrumenter. Derudover vil du også hurtigt opdage, at der er mange forskellige bands, som man kan blive en del af. Musik er også noget, som vi samles om. Vi elsker at samles for at høre musik og spille koncerter. Disse oplevelser vil du kunne skabe ved at spille musik og optræde sammen med et band.

Musik gør os kreative

Ligesom maling og syning, så er det at lære at spille et musikinstrument noget der får vores kreativitet til at blomstre. Gennem musikken kan vi lære at udtrykke os selv på en helt ny måde. Dette vil smitte af på andre dele af dit liv. At spille et instrument kan eksempelvis bidrage til at gøre dig mindre stresset, fordi du fordyber dig i noget, der får dine tanker væk fra andre bekymringer. Musik bringer også glæde og potentielt mere selvtillid, fordi man vil opleve at man bliver udfordret og bliver bedre og bedre til det.

Musik kan gøre dig dygtigere

I skolen og lignende situationer kan musik faktisk gøre dig dygtigere. Når vi lærer at spille et instrument stimuleres den del af hjernen, der også stimuleres, når man læser eller arbejder på matematiske opgaver. Derfor kan musik bidrage til at dygtiggøre dig og hjælpe dig med at lære nye ting. Der er også tegn på, at musik hjælper med at styrke vores hukommelse, især hvis du lære det fra en tidlig alder. 

Så der er masser af gode grunde til at kaste sig ud i det, og lære at spille på trommer eller et andet musikinstrument.