Det nye Football Manager er lige på trapperne

En fodbold på en græsplæne

Nu varer det ikke længe, før fodboldfans verdenen over kan ånde lettet op. Football Manager 20 har indledt sin afsluttende udviklingsfase, inden det rammer både fysiske og digitale butikker til efteråret. Tidligere udgivelser har foregået i de første 2 uger i november, og det ser ikke ud til at blive anderledes denne gang.

Konceptet er det helt samme, som fodboldfans verdenen over kender og elsker: Det er dig der er chefen, og det er dine beslutninger, der står ved magt. Football Manager 20 er en unik mulighed for at lade dit indgående kendskab til netop din yndlingsliga komme til udtryk ved at føre dit hold til sejr.

Hvad er nyt i FM20?

Da virkelighedens transfervindue netop er lukket, betyder det, at spillet kan indlede sine sidste datamæssige opdateringer, hvad angår spillertrupper. Football Manager 20 går ligesom andre managerspil op i, at spillerne og ledelsen er en genspejling af virkelighedens fodboldverden. Forskellen er dig, spilleren, og de beslutninger du tager. Intet nyt under solen her.

Til gengæld har Sports Interactive, der hører under Sega, valgt at lægge kræfter i følgende:

  • Optimering af spillets grafikmotor. Spillet vil blive flottere og fungere mere glidende ud fra et grafisk aspekt.
  • Understøttelse på adskillige platforme og enheder. Både stationære og mobile enheder vil kunne nyde henholdsvis Football Manager 20 og Mobile-udgaven. Spillet er tilgængeligt til både Mac og PC.
  • Fuldt opdaterede spillertrupper på tværs af alle hold i alle ligaer, klar til at blive en del af dit førstehold.

Et spil der følger moderne teknologier

Udover at være tilgængeligt til både Mac- og PC-brugere, har Sports Interactive indgået samarbejde med Google, og spillet vil derfor også udkomme på den nye Google Stadia spilplatform. Dette kan være en god løsning for de spillere, der nyder at spille særlige spil uden at skulle investere i en dyr konsol eller gamer-PC. Det hele kommer til at foregå over Chromecast Ultra, og spillet streames direkte til enheden. Der kræves intet andet end et dertil egnet joypad, og så er du godt spillende.

Hvis du ikke vidste, hvad efterårsferien skulle bruges på – så ved du det nu.