Differentier din virksomhed med luftfragt

Differentiering er din konkurrencemæssige fordel. Det er det, der gør, at kunder vil vælge din virksomhed frem for dine konkurrenter. Derfor er det vigtigt at have en differentieringsstrategi. Der er dog mange forskellige måder at differentiere en virksomhed. Hvis du har en webshop, så er fragt et af de elementer, som du kan bruge til at vinde kunderne. 

De forskellige typer fragt

Der findes flere forskellige typer fragt, herunder luftfragt, søfragt, biltransport og kurer. Ved luftfragt transporteres dine produkter i fly, der flyver over alt i verden. Ved søfragt bliver dine vare fragtet på kæmpe containerskibe. I biltransport er det lastbiler og lignende køretøjer, der får dine produkter fragtet fra A til B. Ved kurer ydelser bliver dine produkter leveret af de velkendte postvæsener. 

Hvorfor vælge luftfragt?

Luftfragt er et af de metoder, som du kan anvende til at differentiere din virksomhed fra dine konkurrencer. Dette er dog naturligvis kun en mulighed, hvis dine konkurrenter ikke anvender luftfragt. Fordelen ved luftfragt er, at det er den hurtigste form for fragt. Med luftfragt bliver dine produkter nemlig transporteret via en mere direkte rute end de andre typer fragt. Luftfragt er dog også dyre, så denne type fragt er en god mulighed for premium produkter. Ved køb af denne type produkter, er kunder villige til at betale mere for en hurtig fragt. Du bør dog være opmærksom på, at miljøvenlige produkter ikke bør transporteres med luftfragt. Dette skyldes at luftfragt også er den mest forurenende type fragt. 

En fleksibel løsning 

Hvis du er i tvivl om hvilken fragtløsning, der er bedst for din virksomhed, så kan du også vælge en fleksibel fragtløsning. I samarbejde med et speditionsfirma kan du nemlig tilbyde alle eller flere forskellige former for fragt, fordi speditionsfirmaet vil sørge for at finde de bedste løsninger hver gang du skal fragte noget.