Få en uforglemmelig ferie i Golden Sands

Palmetræer ved stranden mens solen er på vej ned

Golden Sands er den perfekte destination, hvis du skal på en partyferie med vennerne. Det er et sted, som emmer af liv og glade dage. Du vil sammen med en masse andre ligesindede unge mennesker være med til at skabe og opleve en stemning, som du aldrig har oplevet før.

Golden Sands ligger i Bulgarien og har gennem mange år været en af danskernes favorit destinationer. Særligt mange unger tager dertil hver sommer for at opleve deres livs ferie med fest og farver. Det er umiddelbart en lokation, som er bedre egent til unge mennesker, fordi stedet er præget af så meget feststemning.

Du kan finde mange forskellige rejser til Golden Sands hos www.duf-rejser.dk. De har arbejdet med ungdomsrejser i mange år og ved derfor, hvordan de skaber en uforglemmelig ferie for en flok unge og festglade mennesker.

3 typer af bådture I Golden Sands

Selvom du får rigeligt at se til om aftenen, når du skal ned og give den gas i festgaden, skal du naturligvis også have lidt at lave om dagen. En bådtur kan for eksempel være en rigtig god måde at bruge dagen på. Her er der 3 bud på forskellige typer af bådture, du kan tage på i Golden Sands.

  1. Party-bådtur: Hvis festerne om aftenen ikke er nok, kan du tage på en party-bådtur. Her kan du drikke igennem i løbet af dagen, mens du er ude på en båd med en masse andre unge mennesker. Det er en rigtig sjov måde at feste på og møde andre mennesker.

  2. Bådtur med snorkling: Hvis du gerne vil holde en pause fra alkoholen og elsker vandet, så bør du helt klart tage på en bådtur, hvor der er snorkling inkluderet. Her kan du få lov til at komme ned i det lækre hav og se en bred variation af smukke farverige fisk.

  3. Bådtur med ren afslapning: Hvis du bare har brug for at slappe af og samle ny energi til aftenens kommende strabadser, kan du tage på en bådtur, hvor der er fokus på ren afslapning og solbadning.