Få fjernet dine uønskede og genstridige hår med permanent hårfjerning

En kvinde får lavet en permanent hårfjerning på sine ben

Kropsbehåring er en naturlig ting, som vi mennesker ikke kan slippe udenom. Vores grad af kropsbehåring og de gener, det kan medføre, afhænger stærkt af vores gener. For nogle mennesker er deres hårvækst til stor gene, og det kan der være mange årsager til. Den mest hyppige årsag er meget hårvækst, hvilket er til gene og irritation og som ofte kan føre til andre hudgener. Her er permanent hårfjerning en mulighed, som vil kunne afhjælpe dit problem.

Det skal dog siges, at permanent hårfjerning dog ikke udelukkende behøver at vælges på grund af gener, men det kan også være noget, som du kunne tænke dig for eksempel for at slippe for at barbere ben, armhuler eller andet. Permanent hårfjerning kan af mange årsager være praktisk og gøre din hverdag lidt nemmere.

Mange fordele ved permanent hårfjerning

Som nævnt tidligere kan permanent hårfjerning afhjælpe mere end blot et ønske om at slippe for sine uønskede hår men også afhjælpe diverse hudgener. Permanent hårfjerning sker via laser og dermed vil almindelige men generende hudgener som skægpest, hudirritation og indgroede hår typisk aftage, som behandlingen skrider frem. På den måde sørger du også for at slippe af med dit problem en gang for alle.

Desuden er permanent hårfjerning en langvarig løsning, som altså dermed sikrer dig på længere sigt. Hos Inviocare er du også sikker på, at du modtager behandling med den nyeste og mest veludviklede teknologi, så du slipper for at bekymrer dig og er sikker på, at du er i trygge hænder. Et langvarigt resultat kræver seks til otte behandlinger med omkring en måneds mellemrum mellem hver af behandlingerne. Når alle behandlinger er færdiggjorte, kan resultatet ses efter to til tre måneder.

Behandling med laser

Laserbehandlingen bliver ved permanent hårfjerning tilpasset særligt til din hudtype via måling, så du er sikret, at sikkerheden er målrettet og i top. Laseren ødelægger dine hårsække med dens varme, og det er denne proces, der sørger for, at du bliver fri for dine uønskede hår. Processen kræver dog flere omgange, men så vil du også være fri for hår på dine udvalgte steder.