Filibabba – noget af det bedste sengetøj til børn

Baby ligger ned på en stor pude og griner

Er du på udkig efter et flot og praktisk sengetøj, så bør du måske rette øjet efter de mange sæt, du kan finde hos Filibabba, der udover at lave sengetøj også fremstiller sengerande, ammepuder og andre produkter, der er rare at have i hverdagen.

Sengetøjet fra Filibabba er ligesom alle de andre af deres produkter 100 % økologisk, bæredygtigt og miljøvenligt, så du kan købe dem med samvittigheden for de fremtidige generationer i behold. Men der er mange andre ting, du skal være opmærksom på, når du skal til at købe dit barns kommende sengetøj.

Find den helt rigtige størrelse

Først og fremmest er det alfa og omega, at du finder et sengetøjssæt i den helt rette størrelse. Typisk vil du støde på flere forskellige størrelser, der er tilpasset børn i forskellige aldre:

  • Baby (70 x 100 cm. dyne og 40 x 45 cm. pude) – babysæt er til de helt små spædbørn, som er tilpasset den lille, skrøbelige størrelse. Den lille dyne sørger for, at dit barn ikke drukner, mens det samtidig bliver holdt varmt om natten.
  • Junior (140 x 100 cm. dyne og 40 x 45 cm. pude) – til de større børn følger der en dobbelt så lang dyne med, som sikrer, at dit barn er godt dækket til hele natten igennem. Den store dyne giver mere bevægelighed og plads til at boltre sig på i nattens løb.

Udforsk motiverne og gør dem til en del af indretningen

I dag finder du et kæmpe udvalg af sengetøjsmotiver til børn. Du finder alt lige fra helt enkle, ensfarvede design til de mere farverige og mønstrede nogle af slagsen. Ensfarvet sengetøj er mere diskret i sin fremtoning, mens der kan være gode fordele i at vælge et mere dynamisk design, hvis resten af rummet er nedtonet. Mulighederne er mange, og det er helt op til dig at finde nogle motiver, der passer ind i dit unikke børneværelse. Et sengetøj i pænt, nordisk design kan nemlig hurtigt blive en del af indretningen, der kan skabe kontraster, dynamik eller en øget dybde i børneværelset.