Fjernstyrede biler skaber sjov konkurrence

Lidt venlig konkurrence er der aldrig nogen, der har taget skade af. Igennem mange år har venner og familie konkurreret i bilræs mod hinanden, men der er ikke tale om hvilket som helst ræs, der er nemlig tale om ræs med fjernstyrede biler. Adrenalinen er i top, når ræset skydes i gang, og så kører bilerne der ud af med en topfart på 50 km/t. Men hvordan sikrer man sig på forhånd, at man har de bedste fjernstyret biler til at vinde et ræs?

Find dit personlige bilmatch

Fjernstyrede biler kommer i mange former og farver. Nogle af bilerne er sågar kopier af kendte biler, som kører rundt på de danske landeveje. Som udgangspunkt kan alle bilerne det samme, nemlig køre, men de store forskelle skal findes i bilernes designs, tophastigheder og udstyr. Bilerne er på denne måde meget forskellige. Uanset hvad, findes der en fjernstyret bil for enhver personlighed, hvilket gør sig gældende for både børn og voksne.

Fjernstyrede biler til børn

Flere voksne har en samling af klassiske fjernstyrede biler, mens mange børn derimod vælger en stor og farverig bil som for eksempel en monstertruck. En fjernstyret bil til børn skal derfor ofte kunne holde til at køre i et mere ujævnt terræn såsom grus eller græs. Men fjernstyrede biler til børn har ofte også en lavere tophastighed end biler, der er anbefalet til personer i alderen 14 år og op, så bilerne ikke går i stykker allerede efter første ræs.

Regler for ræset

Du kan afholde ræs med dine fjernstyrede biler de fleste steder, så længe det ikke er på en offentlig vej, og hvor bilerne er til gene for andre. Men dette betyder ikke, at du ikke selv må opstille nogle forhindringer, som bilerne skal undgå. Du er samtidig heller ikke forhindret i at lave tricks med din fjernstyrede bil. De fleste fjernstyrede biler kan nemlig hoppe samt give gas og bremse i luften. Hvis du vil lave tricks, kan det være en god ide at finde et fladt terræn med få mennesker, så du lettere kan lande bilen i fri-gear og på alle fire hjul.