Hjælp din virksomhed til nye højder

Som medarbejder i et firma vil man altid gerne yde sit bedste, så man kan hjælpe virksomheden med at nå nye højder. Det kan gøres på forskellige måder ved enten at yde en ekstra service, hjælpe til i andre afdelinger eller at tilegne sig nye kompetencer indenfor de områder man allerede arbejder i. Når det kommer til at tilegne eller skærpe sine kompetencer, så er der altid noget at tage fat i. Her kan vi snakke om det der hedder CRM. For uanset hvilket CRM system i bruger på jeres arbejdsplads, så slår den nok aldrig Salesforce og deres CRM platform, som er kåret til verdens bedste. Det kan dog være svært at lære et så kompliceret system, hvilket er grunden til at Global Knowledge er til. 

Få det bedste CRM system til dine kunder

Kundefokus er essentielt for at skabe succes. Det kan være en svær kode at knække, da alle virksomheder har deres egen måde at gøre tingene på. Hos Salesforce har de dog knækket koden til det, med deres CRM platform som kan lidt af det hele. Måden Salesforce har gjort det på er ved at skræddersy et system til en virksomhed, som selvfølgelig indeholder noget forskelligt, afhængigt af hvilken type af virksomhed du arbejder. Du som virksomhed kan nemlig selv vælge hvad du gerne vil have at der skal være med i dit system. Det kan indeholde:

  • Salg – Giver dit salgsteam mulighed for at korrigere pris, kontrakter mm. Fyld pipelinen med solide leads som i sidste ende kan føre flere kunder i porteføljen.
  • Service – Styrk dit kundeservice niveau med alt fra et call-center til gør-det-selv service.
  • Marketing – Få en kraftfuld platform hvor e-mail, mobil, sociale medier, digital annoncering og en masse andet.
  • Integration – Få alle dine apps og andre platforme til at arbejde sammen med Salesforce CRM system,  så du har det hele samlet ét sted.
  • Analytics – Opfang en masse data der giver dig dybdegående analyser som du kan bruge til fremtidige planer.
  • Alt dette og meget mere får du med i et CRM system fra Salesforce.

De ovennævnte ting er bare nogle af de få muligheder som man har, med Salesforce og deres CRM system. Som sagt, så kan det være en stor mundfuld at skulle lære alle disse aspekter helt selv. Derfor er det vigtigt at man har nogle som Global Knowledge, som tilbyder kurser i Salesforce og deres platform, så du kan blive godt rustet til at bruge det i din virksomhed.