Hvilken osteopat bør du vælge?

kvinde får massage

Hvis du ligesom jeg har haft gener i din krop, er du med sikkerhed blevet anbefalet en osteopat på et tidspunkt i din tilværelse. Du kan finde hjælp mange steder i landet, men er du på jagt efter osteopati i København er der god hjælp at hente på Frederiksberg.

Før end jeg selv blev anbefalet at gå til en osteopat, vidste jeg knapt nok, hvad osteopater laver. Efter lidt kort research fandt jeg ud af, at osteopater undersøger og forebygger de dysfunktioner, der kan opstå i kroppen. Det gælder f.eks gener i led, muskler og bindevæv. Osteopaten vil under en behandling forsøge at hjælpe med at normalisere og optimere kroppens funktioner. 

For mig var det vigtigt at finde en behandler, der ikke ikke blot ville se mig som endnu en sag, men hvis sande passion er at finde frem til, hvad der har forårsaget mine problemer og hvordan vi kan løse dem. Det var præcis hvad jeg fandt hos Månsson Osteopati. 

Den rette filosofi


Hos Månsson Osteopati er filosofien, at ethvert problem kan løses, også selvom du ellers havde fået at vide, at der ikke var mere at gøre i dit tilfælde. Flere af behandlerne er også uddannede fysioterapeuter og har derfor viden både indenfor fysioterapi og osteopati. Fordi det man kalder kraniosakralterapi er en integreret del af osteopati, er der rigtig gode muligheder for at blive hjulpet godt videre. 

Jeg var selv skeptisk for, om mine problemer kunne afhjælpes, men besluttede mig alligevel for, at blive klogere på, hvor der fandtes dygtige osteopater i København. Da jeg læste nærmere om klinikken på Frederiksberg og læste anmeldelserne på Trustpilot, vidste jeg, at det var netop denne klinik, der kunne blive redningen for mine fysiologiske udfordringer. 

Gode muligheder for behandling

Osteopati er en videnskab, der kommer vidt omkring i mange forskellige emner. Der er viden om alt fra anatomi, fysiologi, neurologi, embryologi, biomekanik og sygdomslære. Men overordnet set, har osteopati til formål at genskabe menneskets korrekte funktion.

Ønsker du behandling hos en fysipterapeut kan Månsson-Osteopati som sagt også hjælpe dig med det. Fysioterapi tager udgangspunkt i forskellige teknikker, der skal normalisere spændingsniveauet i musklerne, så dine led kan få fri bevægelighed.

Du kan besøge klinikken på Frederiksberg, hvor du vil blive mødt af søde, kompetente medarbejdere, der vil hjælpe dig med at finde tilbage til mere velvære i krop og sind.