Hvorfor jeg tog på en singlerejse

Du tænker sikkert: “Singlerejser, er det ikke bare rejser, man tager på alene?” Og det kan jeg godt forstå du tænker. Men nej, det behøver det faktisk ikke at være. Med en singlerejse fra Events4Singler rejser du nemlig ikke alene – du rejser med en gruppe af andre singler. Formålet med de her rejser er, at du kan være single og tage på ferie uden at du behøver, at gøre det alene. Det er jo ikke alle, der er glade for at rejse helt alene. Det var jeg nemlig ikke. Så skulle du også være en af dem, er en singlerejse med Events4Singler helt sikkert noget for dig. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale det. Og jeg er helt sikker på, du ikke vil fortryde, hvis du booker en singlerejse 2020. 

Du får en oplevelse, du aldrig glemmer

Jeg tog på en singlerejse til Filippinerne – og jeg har bestemt ikke fortrudt det. Det var simpelthen den bedste oplevelse, jeg nogensinde har haft. Du er garanteret en sjov ferie, hvor du stifter nye bekendtskaber og lærer nye mennesker at kende. Det overskrider sikkert nogle af dine grænser, at skulle rejse til udlandet med mere eller mindre fremmede mennesker – og det er helt forståeligt. Men I er alle i samme båd, og jeg lover, at du får en fantastisk tur. Skulle du dog være meget nervøs over det, så bliver du faktisk en del af et netværk, når du rejser med Events4Singler. Det betyder, at du kan se, hvem du skal rejse med, læse om dem og faktisk skrive med dem allerede inden I tager afsted. Forhåbentlig kan det være med til at dæmpe nogle af sommerfuglene i maven! 

Kan man finde kærligheden på singlerejser

Skulle du være på udkig efter den eneste ene, så er det altså ikke helt umuligt at finde kærligheden på en singlerejse. Så svaret er JA! Selvfølgelig kan du finde kærligheden på din rejse. Det gjorde jeg! Det var dog ikke min plan, at det skulle ske – men nogen gange sker tingene, når man mindst venter det. Jeg tog kun på en singlerejse for at opleve verden og møde nogle nye mennesker. Jeg havde absolut ingen forventning om at jeg ville finde den eneste ene – for hvem gør da det på en singlerejse. Det gjorde jeg så. SÅ der er helt sikkert håb forude – bare du går ind til oplevelsen med åbne arme. Så pak dine ting og afsted med dig, så du kan få en uforglemmelig tur.