Indret den perfekte københavneraltan

Er du en af de heldige, der har en skøn københavnerlejlighed med altan? Langt fra alle lejligheder i København har en altan, så du bør virkelig gøre noget ud af det, hvis du er så heldig at have én. Overvej indretningen af din altan, så du kan få mest mulig glæde af den. Der er nemlig meget, som du kan gøre, for at din antal bliver hyggelig og anvendelig.  

Find en parasol

En god altan bør altid have en parasol. Der findes heldigvis et stort udvalg af parasoller. Nogle er lavet specifikt til altaner, men den der er bedst for dig afhænger selvfølgelig af størrelsen af din altan. Med en parasol kan du nyde det gode sommervejr, selv når solen står højt på himlen. En parasol giver dig mulighed for at køle lidt ned, hvis vi bliver ramt af en hedebølge. Det er kort sagt noget, der gør din altan mere behagelig at være på.

Derudover, så er det vigtigt at huske på, at solens stråler kan være skadelige. Derfor giver en parasol dig god mulighed for at beskytte dig selv. Så kan du sidde udenfor uden at skulle bekymre dig over at blive solbrændt.  

Lav en mini køkkenhave

Urter, grøntsager og frugt fra egen have smager altid bedst! Selv på de mindste altaner kan man heldigvis finde plads til en lille køkkenhave. Du kan nemt købe et lille mini drivhus, der giver dig mange muligheder for at dyrke dine egne frugter, urter og lignende. Det er også blevet meget populært at have en chiliplante stående på altanen, så maden virkelig kan få smag.  

Vær kreativ

Vær gerne lidt kreativ for at gøre din altan endnu hyggeligere. Du kan eksempelvis hænge lyskæder på den, vælge farverige havemøbler eller en flot, farverig parasol. Hvis du elsker farver, så kan du også eksperimentere med et farvetema. Indret for eksempel din altan med flotte, hvide havemøbler, hvide lyskæder og hvide blomster.