Opdag det populære skandinaviske smykkedesign: Sif Jakobs

Drømmer du om et alsidigt smykkebrand, hvis designs formår at være minimalistiske, elegante og iøjnefaldende på samme tid? Sif Jakobs er et populært skandinavisk smykkebrand, der formår at gøre netop dette. De elegante smykker passer perfekt til den afslappede skandinaviske stil. Samtidig er der også smykker, hvor man måske skal være lidt mere modig for at gå med dem. 

Italiensk og skandinavisk inspiration

Selvom Sif Jakobs er et skandinavisk smykkebrand med rødder i Danmark, så finder designeren megen inspiration i Italien. Sif Jakobs har et helt særligt forhold til Italien og derfor er hendes kollektioner også opkaldt efter italienske byer. Sif Jakobs smykkedesigns formår derfor at forene skandinavisk og italiensk æstetik på en elegant og feminin måde. 

Kærlighed for kontraster 

Sif Jakobs er et smykkebrand, der er designet med en særlig forkærlighed for kontraster. Derfor finder du kollektioner, der er minimalistiske, elegante og meget petite, som passer perfekt til den skandinaviske stil. Derudover finder du også smykkekollektioner, der kombinere det elegante og det rå, til dem, der gerne vil have et lidt afslappet look. Det er endda også kollektioner med store, modige og sofistikerede signatursmykker, der både er smukke og iøjnefaldende. 

Tips til valg af Sif Jakobs smykker

Sif Jakobs designer smykker i både sølv, guld og rosaguld, så du kan finde smykker, der fremhæver din skønhed bedst. Et godt tip er at vælge smykker, der passer til din hudtone. Nogle personer har for eksempel en kold hudtone hvorimod andre har en varm hudtone. Hvis du har en kold hudtone, så vil sølvsmykker passe perfekt til dig, og hvis du har en varm hudtone, så vil guldsmykker eller rosaguld smykker virkelig give din en smuk udstråling. Dette er dog bare guidelines. Du skal selvfølgelig bare vælge de smykker, som du synes er smukkest. 

Køb Sif Jakobs smykker

Sif Jakobs smykker sælges i dag overalt i Europa. Udover Danmark og skandinavien, har Sif Jakobs blandt andet opnået stor success i England og Tyskland. Dette er muligt fordi brandet formår at designe en masse forskellige designs, så der virkelig er noget til enhver smag. I Danmark er der også mange muligheder, hvis du er på udkig efter Sif Jakob Jewellery. Hos den online smykkeforhandler Guldsmed Pade kan du især finde et stort udvalg af Sif Jakobs smykker fra alle deres smukke kollektioner samt et stort Sif Jakobs outlet.