Pift din bolig op

Vores hjem skulle gerne afspejle, dem vi er som personer. Detaljerne i vores hjem spiller derfor en stor rolle, og de sender et signal til vores gæster om, hvad vi kan lide at være omringet af. Hvis du ønsker at ændre på det udtryk, der er i dit hjem, så behøver du ikke finde på det helt store. De mindste ting kan gøre den største forskel. Du kan enten vælge at male din ene væg i stuen i en sjov og anderledes farve, for at pifte tingene ekstra meget op, eller du kan blot skifte dit gardin ud – køb gardinstof her.  

Små detaljer som gør en stor forskel

Det kræver ikke særlig meget at ændre udtrykket i dit hjem, og du kan komme langt ved at tænke kreativt og ved at være åben.

For eksempel kan du vælge at skifte dit gardin ud, som der blev nævnt ovenfor. Gardiner er et af de tilbehør som på ingen tid vil skifte stemningen i rummet helt. Du kan altså forny dit rum på ingen tid. 

Alt efter hvilket udtryk du ønsker at bringe frem i det pågældende rum, kan du vælge et gardin der passer til netop det. Hvis du ønsker at gå efter et meget formelt look, så kan det være en ide med nogle gardiner med sejlringe, eller gardiner der er tunge og lange. Det hører nemlig ofte til et stort og formelt rum. Hvis du ønsker at lette stemningen i rummet og lysne det op, så skal du derimod gå efter nogle gardiner, som er lette i udseendet – her er det også en god ide at vælge en lysere farve. 

Personliggør dit hjem

Med kreativitet og tålmodighed kommer du langt, når det kommer til indretning af din bolig. Udover at skifte gardiner ud, tilføje små nips og male rundt omkring, så kan du også personliggøre dit hjem ved at tilføje fine billedrammer med dine yndlingsminder i alle rum. Du kan endda gøre billederne sort/hvide, så de passer til alle rum, ligegyldigt hvad stilen er.