Stort udvalg af robotplæneklippere

Du kender garanteret den manuelle plæneklipper, men har du også stiftet bekendtskab med en robotplæneklipper? Så er det i hvert fald på tide, for det bliver ikke lettere at få slået græsset. En robotplæneklipper er det ultimative valg, hvis du elsker synet af nyslået græs, men ikke selv gider at slå det. Lad robotplæneklipperen gøre alt det hårde arbejde og nyd tilværelsen i haven imedens.

Hvilken robotplæneklipper skal jeg vælge?

Har du besluttet dig for at investere i en ny højre hånd, nemlig en robotplæneklipper, men er i tvivl, om hvilken netop du skal vælge, så læs med her.

Der findes mange robotplæneklippere ude på markedet, hvilket ikke altid gør det lettere at vælge, tværtimod. Derfor har vi lavet denne guide, hvor du netop får muligheden for at finde frem til, hvilken robotplæneklipper, der passer til dig og dine behov. Du vil her blive guidet igennem det store udvalg, hvor der vil være fokus på henholdsvis kvalitet og design. Det er altid forskelligt, hvad man foretrækker, men med et bredt sortiment, er der rig mulighed for at indfri de flestes ønsker om at få den bedste robotplæneklipper.

Du kan med fordel gå ind og se udvalget af robotplæneklippere her, inden du læser videre, så det ved, hvilken robotplæneklipper, der er tale om.

Gardena robotplæneklipper inkl. gratis garage

Ja, du læste rigtigt. Vælger du at investere i Gardena robotplæneklipperen medfølger der en ladegarage. Lyder det ikke lovende?

Men hvorfor skal du vælge Gardena Robotplæneklipperen? Først og fremmest er denne robotplæneklipper specielt egnet til de små og mellemstore græsarealer på op til 500 m2. Menuen er nem og den er let at installere. Det eneste du skal gøre, er at oplyse robotten om størrelsen på dit græsareal – Resten klarer den og du kan i mellemtiden tage en slapper, som man jo siger. Alt i alt er Gardena robotplæneklipperen super effektiv. Faktisk er den så smart, at den også lader det afklippede græs ligge som en naturlig gødning. Der medfølger endvidere et afgrænsningskabel, således kan du afgrænse, hvor din nye robotplæneklipper skal køre.

Således får du:

  • Nem installation
  • Perfekt til små græsarealer
  • Tyverisikring via pinkode
  • Smart SensorCut system